Allt du som fotograf behöver

kamera tillbehör

De allra flesta fotografer vill någon gång byta kamera, köpa tillbehör eller skriva ut bilder och hur man väljer att göra det är individuellt. En del vill klämma och känna på saker och andra nöjer sig med att läsa andras omdömen innan köp.

Umeåföretaget Cyberphoto har en väl utformad sajt där du som kund snabbt får en överblick över deras utbud och du kan enkelt manövrera dig vidare till den produkt du söker. I deras sortiment hittar du som fotograf ett stort urval av produkter som lämpar sig både för den glada amatören som till proffsfotografen.

Deras utbud av kompaktkameror är stort och du kan lätt göra ett urval genom att klicka i de kriterier du tycker är viktigt för ditt kamera val. Dessutom listar dom de 10 mest sålda kamerorna den senaste månaden och du har möjlighet att jämföra olika modeller mot varandra.

Varje kamera har en bra produktbeskrivning där egenskaper listas och den grundläggande informationen för kameran anges. Du kan också titta på de tekniska egenskaperna för kameran genom ett klick på fliken för egenskaper och du kan också här klicka på fliken för tillbehör som direkt visar vilka som är kompatibla med ditt kamera val.

Inom kategorin systemkamera kan du välja vilken typ av kamera du vill titta på. Du har alternativ som nybörjare, avancerad och professionell att välja på. Du kan också välja max och min pris liksom exempelvis tillverkare. Även här har de en lista på de 10 mest sålda den senaste månaden och det kan ge dig en bra fingervisning för ditt val av kamera.

Under vald kamera kan du navigera mellan flikar som ger dig teknisk data, passande objektiv, olika tillbehör, Cyberphoto testar och du kan få se testbilder tagna med kameran. Informationen gör det enkelt för kunden att fatta beslut om vilken kamera man ska välja.

På sajten hittar du som fotograf allt du nånsin kan tänkas behöva. Inte bara kameror utan även tillbehör som väskor, stativ, skrivare och skannrar, minneskort, bildskärmar, batterigrepp, filter och så vidare. Deras utbud kan tillgodose även den mest krävande fotografen och är prismässigt konkurrenskraftiga mot andra företag i samma bransch.