Få dom bilder man vill ha

Även om vi idag fotografera mycket med våra mobiler så kan det ibland vara skönt att anlita en fotograf som verkligen kan detta med att fotografera. Då vet man att man får dom bilder man vill ha i en kvalité som är svår att jämföra med ett mobilfoto.

Skulle ni vara i behov av riktigt bra bilder så kan ni kontakta fotograf Jenny Blad reser land och rike kring för att fotografera. Hon är bosatt i Göteborg men tar uppdrag över hela landet och även utomlands om så skulle vara behovet. Det kan vara fråga om bröllop men också fotografering för företaget.

Bröllopsfotografering

Det kan vara skönt att vid speciella tillfällen som ett bröllop veta att de bilder som tas under dagen blir exakt som man vill ha dom. Det är inte bara att det är en proffskamera som används utan den som står bakom vet hur man komponerar en bra bild. Det är minnen som man förhoppningsvis vill ha kvar för resten av livet. Både spontana bilder och arrangerade bilder är skoj att få så man kan gå tillbaka och minnas allt det roliga med bröllopsdagen.

Företagsfotografering

Detsamma gäller när det ska fotograferas för ett företag, det kan vara dags för nya personalbilder då antalet anställda har ökat. Skönt att få enhetliga och uppdaterade bilder på personalen. Man bör tänka på att presentera företaget på allra bästa sätt och det samma gäller om man har produktbilder på sin sajt. Se till att det blir tagna bilder på aktuella produkter och att de blir av yppersta kvalité.