Få hjälp med ditt företags kundtjänst

Så gott som alla företag har någon flaskhals i produktionen. De kan vara själva distributionen av varor det kan även vara i administrationen exempelvis ordermottagning. Allt detta och lite till kan du få hjälp med. Om du söker på nätet kommer du att hitta företag som erbjuder den tjänsten du har störst problem med.

Du kan starta en nätbutik

Det ligger i tiden att starta en nätbutik. Omsättningen i svensk e-handel uppgår möjligtvis till strax under 100 miljarder kr. Det visar på något sätt att det är på nätet pengarna finns att tjäna. Framför allt når du kunder som du aldrig någonsin når med en fysisk butik. En nätbutik är dock inte helt okomplicerad, men även här får du hjälp och fristående företag som kan sköta din butik.

Ta bilder på ditt sortiment

Det du kan bidra med till din nystartade nätbutik är bilder på ditt sortiment. Du behöver en bra digitalkamera, men faktum är att den relativt ny mobiltelefon kan räcka för bilderna till nätbutiken. Det är nämligen så att skärmen kräver inte samma upplösning som bilder på papper. Lär dig hur kameran i din mobil fungerar och undvik det värsta fällorna vid fotografering som till exempel motljus så blir det säkert bilderna bra.