Framkallning och förstoring

Har du hållit på och fotograferat ett tag så kanske du har lyckats att fånga några vackra motiv som du känner dig riktigt nöjd med. Då kanske du vill framkalla och förstora dessa bilder så att du kan hänga upp som tavla där hemma och njuta av din fotokonst. Det kan även vara roligt för dina vänner att få se dina vackra foton.

Idag så är det inte så svårt att få sina digitala bilder framkallade och även förstorade, det finns bra butiker online där du kan skicka in dina filer för framkallning och förstoring. På BGA fotobutik så väljer du vilket typ av papper du vill ha din förstoring, sedan laddar du upp din fil som inte får vara större än 10 MB och i JPG eller PNG format.

När filen har laddats upp så väljer du vilken storlek du vill ha på din bild och i vilket läge, det vill säga om den ska vara liggande eller stående. När du valt storlek så har du möjlighet att beskära bilden något. Du ser hur du beskär bilden på deras sida. När du känner dig nöjd så lägger du din förstoring i kundvagnen och antingen fortsätter med nästa förstoring eller går till kassan och betalar.

När bilderna kommit så kan du rama in och hänga upp dessa på väl utvalda platser i ditt hem och du kan länge kunna njuta av din egen fotokonst hemma.