Från digitalbild till riktig tavla

hänga_upp_tavla_258522422

I dagsläget ligger våra bilder ofta kvar på ett minneskort i kameran eller mobilen, en del förs även över till datorn där de kanske hamnar uppe på Facebook eller Instagram. Men ibland ser man ett foto som man omedelbart inser att det förtjänar att existera utanför den digitala världen. Vad gör man då?

Att gå från ett vanligt foto till en tavla är inte något man direkt gör själv hemma. Det är ju en sak att börja med en tom duk och sedan måla en bild på den, men att överföra ett foto till en stor tavla är något man måste ha lite mer avancerad teknik och specialutrustning för att åstadkomma.

Som tur är behöver man inte skaffa denna utrustning själv. Allt man behöver göra är att använda sig av en tjänst som den Canvasframkallning.se kan erbjuda. Det är väldigt snabbt och enkelt och går till på följande sätt:

  1. ladda upp bilden du vill ha som tavla till deras sajt.
  2. välja att få en komplett tavla, som en byggsats man monterar själv eller bara canvasduken.
  3. hur stor förstoringen ska vara.
  4. välja vilken typ av kant man vill ha.
  5. djupet på kilramar och därmed hur långt ut från väggen tavlan kommer.

Medan man gör dessa val får man en 3D representation av tavlan man kan vrida på för att få en bättre uppfattning om hur slutresultatet kommer att se ut. När man sedan ställt in alla alternativ lägger man till den i sin kundvagn precis som att köpa vilken annan vara som helst på nätet.

Allt man behöver göra sedan är att invänta sin nya tavla och välja ut den bästa platsen i hemmet för den!