Göra något unikt med dina bilder

Har du en bra kamera och anser att du tar schyssta bilder, är det hög tid att göra något kul med dem. De ska inte ligga och skräpa på ett minneskort som de så ofta gör. För att ge dig lista inspiration kan du titta på våra förslag på vad du borde göra med dina bästa bilder:

Personliga kalender

Hos Kalenderkungen.se kan du använda dina bilder för att göra en kalender med ett eget tryck på framsidan. Du kan till och med göra en hel almanacka med dina 12 bästa bilder. Båda de här sakerna är ju utmärkta gåvor också. Det är vanligt att ge bort en almanacka med bilder på barnbarnen till mor- och farföräldrarna.

Tryck på mugg

Säkerhetsställ att ingen på jobbet någonsin tar din kaffemugg igen. Det finns kit att köpa så du kan trycka på muggen själv eller så kan du ladda upp bilden på en företagssajt och få muggen hemskickad. När arbetskamraterna ser ditt ansikte eller husdjur på muggen kommer de inte våga sno den igen.

En personlig filt

Känn din partners närvaro även fast hen är på arbetsresa. En filt med hens ansikte är en rolig grej men också en fin tröst när man saknar varandra. Varför inte trycka en åt er var? Du kan också skapa ett kollage på filten med dina roligaste minnen från förra sommaren eller ett kollage över barnets uppväxt.

Tapetsera

Skriv ut bilderna på skrivaren hemma och limma upp den på väggen. Ett äkta kollage och den mest unika inredningsdetaljen i hela hemmet. Använd vanligt papperslim istället för tapetklister så du inte skrynklar och löser upp pappret.

Tryck på trä

Skapa en tavla på en träskiva. En kapad och torkad bit ved eller träplatta kan bli ett konstverk med hjälp av ett fint foto. På 365 Slöjd går de igenom steg-för-steg med bilder som visar hur du ska göra och hur resultatet blir.